KARIER, LATIHAN & PENDIDIKAN

The Vision Group telah dibangunkan pada tahun 1968 dan berazam untuk  menyediakan servis “Servis dan Produk Penjagaan Mata yang Berkualiti” dimana ia seiring dengan slogan syarikat “Penglihatan Anda Tanggungjawab Kami”.

Trainee Managers’ Programme (TMP) menawarkan kepada sesiapa yang berminat di dalam bidang ini untuk menjadi seorang “OPTICIAN” sebagai karier dan membangun bersama syarikat. Melaluin program ini, pelatih perlu melengkapkan ASAS kursus, dimana ia akan mempersiapkan pelatih ke tahap Diploma

LALUAN PROGRESI

Objektif Trainee Managers’ Programme (TMP) adalah untuk menyediakan latihan praktikal profesional di tempat kerja serta pembelajaran praktikal dalam kursus Asas Optikal dan Pembiasan Subjektif kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi seorang Optician sebagai kerjaya hidup dan bersiap sedia untuk maju bersama dalam pelan perkembangan syarikat untuk menjadi Pengurus Cawangan atau rakan kongsi The Vision Group di masa hadapan.

Program latihan ini menekankan:

SYARIKAT YANG BERKAITAN

Vision Professional Centre (VPC)
Menyediakan latihan teknikal dan menguruskan kurus profesional untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran dalam pelbagai bidang.